liberinteleorman.ro

Dănuț Cristescu acuză PNL că a împărțit banii către primării „după bunul plac”

18 februarie 2022
Advertisement

Discuțiile contradictorii dintre PNL și PSD în Consiliul Județean Teleorman continuă și după ce bugetul județului a fost aprobat. În tensiunile dintre cele două partide de guvernare la nivel local a intervenit senatorul Dănuț Cristescu, fost președinte al CJ Teleorman, care acuză PNL că a repartizat banii unităților administrativ-teritoriale într-un mod lipsit de criterii obiective.

„Dragi teleormăneni, sunt convins că v-ați săturat de bâlciul sinistru pe care îl fac reprezentanții PNL Teleorman ori de câte ori au ocazia, în ședințele consiliului județean sau în conferințele de presă pe care le organizează.
Sunt siniștri, cinici și cred că populismul de care dau dovadă nu va fi sancționat de nimeni. Se cred pe cai mari. Se cred atotputernici și sfidează orice le stă în calea interesului de a ține agenda publică, printr-o vizibilitate penibilă, cel mai adesea cu iz electoral.

Opriți sarabanda deșănțată! Opriți abuzul! Încetați să mai discriminați cetățenii județului după felul în care și-au votat primarii.

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Județean Teleorman, convocată ieri de consilierii județeni ai Partidului Național Liberal, s-a repartizat pe unități administrativ-teritoriale suma de 32.994 mii lei, într-un mod lipsit de criterii obiective, direcționând după bunul plac sumele de bani către localitățile cu edili PNL, fără să se țină seama de niciun alt criteriu.

Ce programe de dezvoltare locală? Ce cheltuieli de funcționare? După ei potopul. Este inadmisibil ca municipiile Alexandria, Roșiorii de Vede sau orașul Zimnicea să primească doar 200.000 lei, jumătate din suma repartizată unei localități din zona rurală, care a primit peste 400.000 lei, deși aceasta are mai puțin de 1000 de locuitori. Dar va veni și potopul stârnit de votul cetățenilor. Și vă va mătura”, a transmis senatorul de Teleorman – Dănuț Cristescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

PNL Teleorman schimbă bugetul județului. Pîrvulescu: Nu putem da 60.000 de euro pe bustul lui Marin Preda

Următorul articol

Drăgușin s-a speriat de DNA și a anulat TUNUL de jumătate de milion de euro pentru propagandă mediatică

Cele mai recente articole de Actualitate