liberinteleorman.ro

Dănuț, copilul căzut ieri în fântănă, este în stare gravă

26 aprilie 2017

Tragedia petrecută ieri în comuna Balta Sărată în care un copil de numai un an și opt luni a căzut în fântănă, fiind agățat la mai bine de 16 metri adâncime, nu s-a terminat. Imediat ce Dănuț a fost scos din puț, după 11 ore în care salvatorii s-au străduit să-i salveze viața, starea de sănătate s-a înrăutățit. El se află internat la Spitalul Grigore Aexandrescu din București, este intubat și vetilat mecanic.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat că băiețelul de află în stare critică, medicii l-au diagnosticat cu cu hipotermie severă şi l-au internat la secţia de terapie intensivă, fiindu-i administrate perfuzii de rehidratare.

La rândul ei, mama copilului, care a suferit un șoc atunci când l-a auzit pe cel mic plângând în fântână, a fost externată și va fi audiată la Poliția din Roșiori, întrucât s-a deschis dosar penal în acest caz.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se întrerupe circulația pe drumul județean DJ 503

Următorul articol

Curtea Supremă a amânat, din nou, cauza lui Dragnea

Cele mai recente articole de Actualitate