liberinteleorman.ro

Daniela Rizea i-a cântat Imnul lui Dragnea

19 octombrie 2015

Monica Vasilescu

liviuLiviu Dragnea și-a făcut mendrele de a fi ales șef peste tot partidul roșu întrebând fiecare membru dacă este de acord cu noua conducere, competiție la care a participat, democratic, un singur candidat. Peste 450.000 membri au spus DA desemnării sale în fruntea partidului, iar asta i-a dat liderului politic o putere fermă. Chiar dacă Dragnea a fost votat cum nu a mai fost nimeni până acum, entuziasmul activului de partid nu a fost pe măsura încolonării la vot, la Congresul PSD în care acesta a fost validat oficial în postul de președinte. Din contră. Cu un discurs monoton, plin de clișee și lucruri greu realizabile, cum ar fi un cod de conduită al partiului care să fie și respectat sau instituirea unor măsuri pentru sprijinirea organismelor mass-media, Liviu Dragnea a pierdut pe parcurs o parte a audienței, care a nu a fost la fel de anostă în prezența fostului șef, Victor Ponta, aplaudat minute în șir, din picioare.

Nici măcar pesediștii de la Teleorman nu s-au aflat printre primii fani ai lui Dragnea și nu au reacționat la fiecare sfârșit de frază, așa cum se întâmpla în trecutul nu foarte îndepărtat. Între cei 117 delegați invitați să participe la congres s-au aflat nume cunoscute precum: Viorica Dăncilă, Adrian Gâdea, Victor Drăgușin, Nicolae Bădănoiu, Adrian Simionescu, Timotei Stuparu, Florinel Dumitrescu, Valentin Boboc, Nicolae Mohanu, Ștefan Tăbăcitu, alături de primari de comune, consilieri județeni și locali.

Interesant a fost faptul că, dintre toți, Dragnea a acordat un interes deosebit unora, la baia de mulțime. Dacă în trecut l-am surprins pe Victor Drăgușin așteptând minute în șir să stea de vorbă cu șeful său pe linie de partid, de data aceasta, liderul suprem l-a îmbrățișat apăsat, gest pe care nu l-a făcut față de ceilalți teleormăneni veniți să-l susțină.

Chiar dacă majoritatea lucrurilor la întâlnirea de partid au fost făcute în linia obișnuită a social-democraților, nu putem să nu remarcăm că Liviu Dragnea știe care sunt butoanele sensibile ale teleormănenilor și nu a uitat să o aducă pe scenă pe micuța artistă a județului, Daniela Rizea, care a interpretat în stilul său caracteristic Imnul României în fața mulțimii adunată la Sala Palatului din București. Nu e Liviu șef degeaba…

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Cătălin Filip a susținut primul concert în Berăria lui Nae

Următorul articol

Liviu Vasilică a fost, în sfârșit, comemorat asa cum se cuvine de către autoritățile teleormănene

Cele mai recente articole de Actualitatea politică

Don't Miss