Dan Profir este vicepreşedintele Tineretului Liberal Reformator

în Actualitate

danCarmen Dumitrescu

Unificarea Partidului Liberal Reformator cu Partidul Conservator a adus şi unele veşti bune pentru organizaţia judeţeană a PLR din Teleorman, pentru că, în contextul respectiv, s-a luat decizia promovării într-o responsabilitate de nivel central a unui tânăr teleormănean, care i-a rămas aproape lui Ică Florică Calotă, după plecarea din PNL. Este vorba despre Dan Profir, care a fost votat în cadrul Delegaţiei Permanente a Tineretului Liberal Reformator vicepreşedinte în cadrul biroului politic central al partidului şi coordonator pe Regiunea Sud-Muntenia. În noua sa calitate, Dan Profir susţine că şi-a propus să mărească numărul de organizaţii ale partidului din regiune şi să înfiinţeze organizaţii la nivelul mediului rural, tocmai pentru că tinerii trebuie mobilizaţi în a conştientiza importanţa implicării în politică.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

13 Comments

 1. Un politician de mare anvergura.cu siguranță va avea ceva de spus în politica de maine.mult succes să fi dea Dumnezeu sănătate dar nu singurel ci dimpreună cu măicuța domnului.

  • Chear avem nevoe de primar care sa fie cu oameni , nu cu yey. Multa bafta si noroc Domnu Profil

 2. un uom de milioane! caracter adevarat. nam mai vazut atata modestie intrun cap al unui partid chear si de tineret. sa ne conduca judetul sa ne conduca tara. profir presedinte.

 3. Adevar adervarat ce a spus domnul Doc!un om de miliarde!sa dea domnu sa ajunga mare primar la primarie sa puna covor persan pa centru pentru toti smecherii si baietii de la noi de la han de la drumet.

 4. Doar ce m.am trezit si am primit o veste foarte buna pentru viitorul copilasilor aceste urbe minunate. Vrem sa faci din Alexandria cel mai tare oras din tara, sa il faci pe primarul din Tenerife sa planteze corcodusi dupa ce ii vom lua toti palmierii si ii vom planta in acest oras. Tine minte trei cuvinte PROFIR DANUT PRIMAR …doamne ajuta si asta !

 5. Consider ca este un lucru de bun augur pentru judet faptul ca un tanar politician cu calitati este promovat intr o functie la nivel central de unde poate mult mai usor sa coordoneze activitatea si mai ales sa convinga tinerii din judet sa isi intoarca si fata spre politica daca vor ca lucrurile sa mearga mai bine in judet si in tara.Felicitari Dan Profit multa bafta si cat mai multe reusite in plan politic.

 6. domnul profir este singura noastra speranta pentru a schimba ceva.

  trebuie s-a lasam si tineretul sasi faca auzite cuvintele.

  cu dan profir anainte! eu una al votez la primarie!

 7. Daca d-l Profir vrea sa ajunga Primar ar trebui sa-i mai scoleasca pe ecesti tineri care-l lauda aici ( cu siguranta nu i-a pus el sa scrie aceste randuri pline de greseli gramaticale). Sper sa atraga de partea sa si tineri cu BAC-ul luat!!!!!!!!!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*