Dan Popescu a identificat o doză de naivitate în PNL

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu
dan popescuS-a făcut un an de când USL s-a destrămat și opt luni de când Dan Popescu și Eduard Oprea nu mai sunt viceprimari la Alexandria. Odată cu trecerea în opoziție, consilierii PNL, trei la număr, că a avut PSD grijă să-i păcălească, dându-le două posturi de vice în schimbul majorității, votează contra Puterii. Tot de atunci, peneliștii aleși pe listele USL vociferează în Consiliul local Alexandria la diversele proiecte ale municipalității pe care nu le agreează, fapt care nu se întâmpla înainte.
În cadrul unei conferințe de presă, consilierul local Dan Popescu a explicat ce l-a făcut să se întoarcă la 180 de grade și să nu mai fie de acord cu aceia cu care, până nu demult, era în consens. ”Când eram în USL, am fost mai puțin vocali pentru că am avut un program al primăriei și al consiliului local cu care fusesem de acord. În iulie, au considerat, din punct de vedere politic, pentru că altfel nu aveau nimic de reproșat, să nu mai facem parte din conducerea primăriei. Din 2015, facem parte din altă structură politică și avem alte puncte de vedere”, a spus acesta.
Întrebat dacă regretă că la vremea respectivă a negociat posturile în așa fel încât PSD să aibă majoritatea, Dan Popescu a afirmat că așa a considerat conducerea partidului său la momentul acela, ca în administrația județeană și în cea de la Alexandria să fie majoritari pesediștii. ”Bineînțeles, a existat poate o doză de naivitate, o doză de încredere în cineva care credeam că se ține de cuvânt, am crezut că acest statut va funcționa pentru întreg mandatul. Dacă onor conducerea PSD a considerat că trebuie să troneze politicul, am fost îndepărtați din funcțiile de viceprimar. Sincer, eu nu regret acest lucru pentru că au fost momente în care nu mă regăseam în totalitate în acest post de viceprimar la Alexandria”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*