Dan Dumitrescu, șmecherul care pune scena la Alexandria. Pe bani mulți

în Actualitate/Politica altfel

Monica Vasilescu

dan dumitrescuCine a participat la majoritatea evenimentelor desfășurate de-a lungul anilor în Alexandria știe că maestru în sunet și lumini este nimeni altul decât Dan Dumitrescu. Nimeni pentru unii. Pentru alții, mai ales pentru cei care reprezintă autoritatea publică locală din capitala Teleormanului, Dan Dumitrescu este un nume cu renume. Atât de sonor încât acaparează orice altă variantă pe care municipalitatea ar putea să o audă atunci când organizează un eveniment cu scenă. Chiar dacă la aniversarea orașului, de anul acesta, serviciile domnului Dan au cam dat greș, mai ales în prima seară, și nu este pentru prima dată, banii au fost încasați cu sârg, că nu ne mai împiedicăm de un răsunet bun, atunci când oamenii sunt mai preocupați să-și pună burta la punct cu mici și bere, decât cu claritatea amplificării sunetelor.

Din câte am aflat, zilele orașului, în 2015, au golit bugetul de cinci miliarde de lei vechi, deși, am fost acolo, Madona n-a cântat. Și, să nu ne înțelegeți greșit, noi nu blamăm risipa. Este normal ca la orice eveniment de amploare să fie nelipsite sonorizarea, luminile și scenele. Dar… la Alexandria i se pune covor roșu numai lui Dan Dumitrescu. Cunoscătorii știu de ce, mai ales că și seamănă cu cineva de la primărie…

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*