Dan Botez a prezentat volumul Constantin Prezan – Mareșalul datoriei la Craiova

în Cultură

dan botezFostul procuror Dan Botez, acum scriitor în devenire, a lansat recent cel de-al treilea volum din cadrul trilogiei dedicată celor trei mareșali ai României. Ultima carte din cele trei – Constantin Prezan – Mareșalul datorieia primit botezul și la Craiova, într-o companie selectă, precum cea de la Alexandria, când au venit să fie alături de scriitor personalităţi din domeniul cercetării istorice şi al vieţii publice româneşti, precum: prof. univ. dr. Adrian Cioroianu și prof. univ. dr. Florea Firan. Evenimentul a avut loc sâmbătă, începând cu ora 11.00, la Târgul de carte Gaudeamus, ediția a XIV, din reședința județului Dolj.

Dan Botez a mai semnat până în prezent volumele: „Ion Antonescu – destinul unui Mareşal al României” (2012) şi „Alexandru Averescu – Mareşalul poporului” (2013), ambele sub egida Fundaţiei – Editurii Scrisul Românesc, asemenea celei prezente.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*