Dan Botez a lansat o nouă carte: „Funcționarul public în Dreptul Penal”

în Cultură

lansareVineri, 15 aprilie 2016, în Sala de întruniri publice a Consiliului Județean Teleorman, a avut loc lansarea cărții „Funcționarul public în Dreptul Penal”, de Dan Botez, eveniment la care au participat invitații domniei sale, prof. univ. dr. Constantin Mitrache  și prof. univ. dr.  Emilian Stancu, de la Univ. București, a căror prezență vorbește de la sine despre valoarea cărții lui Dan Botez.

La evenimentul de lansare a cărții au fost prezenți: Cornel Bleajă, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, funcționari din cadrul Consiliului Județean Teleorman, primarul municipiului Alexandria – Victor Drăgușin, alți invitați și personalități locale.

Lansarea cărții „Funcționarul public în Dreptul Penal” se va dovedi foarte utilă pentru toți funcționarii publici, din orice domeniu, dar și pentru cei interesați în cunoașterea unor aspecte de drept penal care îi privesc pe funcționarii publici în exercitarea atribuțiunilor lor, atât în slujba statului, cât și a cetățeanului, de aceea, conducerea C.J.T., mulțumește autorului, pentru că a hotărât să lanseze la sediul instituției cartea domniei sale.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*