Dan Botez a lansat o nouă carte: „Funcționarul public în Dreptul Penal”

în Cultură

lansareVineri, 15 aprilie 2016, în Sala de întruniri publice a Consiliului Județean Teleorman, a avut loc lansarea cărții „Funcționarul public în Dreptul Penal”, de Dan Botez, eveniment la care au participat invitații domniei sale, prof. univ. dr. Constantin Mitrache  și prof. univ. dr.  Emilian Stancu, de la Univ. București, a căror prezență vorbește de la sine despre valoarea cărții lui Dan Botez.

La evenimentul de lansare a cărții au fost prezenți: Cornel Bleajă, vicepreședinte al Consiliului Județean Teleorman, funcționari din cadrul Consiliului Județean Teleorman, primarul municipiului Alexandria – Victor Drăgușin, alți invitați și personalități locale.

Lansarea cărții „Funcționarul public în Dreptul Penal” se va dovedi foarte utilă pentru toți funcționarii publici, din orice domeniu, dar și pentru cei interesați în cunoașterea unor aspecte de drept penal care îi privesc pe funcționarii publici în exercitarea atribuțiunilor lor, atât în slujba statului, cât și a cetățeanului, de aceea, conducerea C.J.T., mulțumește autorului, pentru că a hotărât să lanseze la sediul instituției cartea domniei sale.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*