liberinteleorman.ro

Dacian Cioloș intenționează să-și deschidă cabinet europarlamentar în Teleorman

Advertisement

Dacian Cioloș și-a propus să deschidă un cabinet europarlamentar în județul Teleorman, acesta susținând în mod repetat că pentru el e important să demonstreze că acest județ, atât de anatemizat, poate fi perceput și altfel. Se pare că ideea a pornit de la echipa PLUS din Teleorman, care i-ar fi solicitat lui Cioloș o prezență mai frecventă în zonă și, în același timp, o implicare constantă în problemele mari ale oamenilor care se confruntă cu un grad ridicat de sărăcie. Ideea pare să-i fi surâs europarlamentarului, care a înțeles că prezența sa, în calitate de specialist în domeniul agriculturii, într-un județ preponderent agricol ar putea determina unele evoluții.

Într-o declarație acordată în exclusivitate ziarului Liber în Teleorman, Dacian Cioloș susține că prezența sa în județ va fi constantă și că e direct interesat de felul în care se va dezvolta Teleormanul după căderea lui Liviu Dragnea.

Eu am venit în Teleorman în primul rând să ascult. Oamenii nu mai cred în promisiuni, dar vin aici să văd ce spune lumea, să stau de vorbă cu oameni care vor să se implice. Pentru că au tot venit oameni către noi. Așa cum au reușit alții în alte părți din țară, așa vor reuși și cei din Teleorman. O să mai vin în Teleorman. Chiar am discutat cu colegii de la PLUS și mi-au solicitat să deschid un biru europarlamentar în Teleorman, o să caut soluția pentru a face acest lucru, ca să pot să vin mai des, să vorbim și de agricultură, pentru că eu în Parlamentul European sunt în Comisia de Agricultură. De asemenea, mă interesează și să stabilim ce mai poate fi făcut aici în afară de agricultură.”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Dragnea, din nou în postura de reclamant al PSD

Următorul articol

Cum a devenit Alexandria de ziua ei coșul de gunoi al celor care-o celebrează

Cele mai recente articole de Actualitatea politică