Dacian Cioloș inaugurează un birou de eurodeputat în Teleorman

în Actualitate/Actualitatea politică

Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS și președinte al grupului Renew Europe din Parlamentul European, deschide vineri, 30 iulie 2021, un nou birou local în județul Teleorman, acesta fiind cel de-al patrulea birou deschis în România, după Brașov, Cluj și Sălaj.

Biroul se găsește în imobilul aflat în Roșiorii de Vede, pe strada Oltului nr. 2, la etajul 2. „După deschiderea birourilor din Brașov, Cluj și Sălaj, a venit momentul lansării celui de-al patrulea birou de europarlamentar din România, la Roșiorii de Vede, în județul Teleorman.
Este o promisiune făcută în campania electorală din mai 2019 și mă bucur că am reușit să mă țin de cuvânt, în ciuda condițiilor cu totul ieșite din comun cauzate de pandemia de COVID-19. Rolul biroului e sa fiu în dialog direct cu cetățenii, cu antreprenori, agricultori, autorități locale, medici, profesori, organizații neguvernamentale din Teleorman – cu cei care realizează că deciziile luate la nivel european îi privesc direct și au un impact asupra activității lor. Europa este despre fiecare dintre noi, despre proiectele, aspirațiile și valorile noastre”, a declarat Dacian Cioloș.
Evenimentul este adaptat condițiilor epidemiologice actuale și conține o serie de întâlniri cu actori zonali, respectiv o culegere „la cald” a ideilor cu privire la politicile de la nivel european și legătura pe care o putem face între cetățenii din Teleorman și Uniunea Europeană. Pe parcursul zilei de 30 iulie, deputatul european Dacian Cioloș, însoțit de George Cățean, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, va participa la următoarea serie de întâlniri:
● Nanov: vizită de lucru la fabrica de produse lactate Comalat din Nanov și discuții cu reprezentanți ai mediul de afaceri local despre rolul antreprenorului român în tranziția de la nivel european către o economie modernă, eficientă și competitivă;
● Roșiorii de Vede: conferință de presă în sediul biroului local din str. Oltului, nr. 2, etaj 2;
● Drăgăneștii de Vede: oprire scurtă și discuție cu primarul Marius Stanciu despre provocările și oportunitățile de dezvoltare locală în următorii ani în mediul rural al județului Teleorman;

● Sfințești: oprire la balta de pescuit recreativ din localitate pentru discuții cu cetățenii despre tranziția verde europeană, utilizarea eficientă a resurselor naturale și oportunitățile de dezvoltare durabilă a zonei;
● Călinești: vizită la baza agricolă Holde Agri Invest unde se vor purta discuții cu privire la noua Politică Agricolă Comună și viitorul agriculturii la nivel european și în România;
● Alexandria: întâlnire privată cu membrii USR PLUS Teleorman.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Atentie la toti comunistii din toate partidele.
    Cereti o lg.ca toti sa nu mai apuce sedii din contributia poporului(statului) au furat f.mult si sa-si faca pe banii lor propii.Spatiile abandonate,dezafectate din toata tara sa fie atribuite de primarii fam.nevoiase,persoanelor cu dif.financiare,pers.cu dizabilitati locomotorii,sedii de aj.social(cantine gratis)sedii de crucea rosie.
    Nimeni din Romania sa nu mai fie lasat pe drumuri(in urma)
    Astia politici pun mana pe ele cu alt scop.Apucatori totii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*