Dacian Cioloș a votat în Teleorman: „Cred că în această zonă cei care vor conduce România în următorul mandat ar trebui să se uite cu mai mare atenție la ceea ce se întâmplă”

în Actualitatea politică

Dacian Cioloș luat hotărârea de a-și exprima dreptul de vot în județul Teleorman, acesta optând pentru Sala Polivalentă din Alexandria, unde a votat pe listele suplimentare. Acesta a ajuns aproape de prânz la locul anunțat și a schimbat chiar și câteva vorbe cu oamenii din secția de votare, încercând să afle cum a decurs până acum ziua votului.

După vot, Cioloș a spus că a decis să voteze în Teleorman pentru că își va deschide și un cabinet europarlamentar în această zonă și pentru că își dorește ca și Teleormanul să devină o parte a României dezvoltate. 

Nu e prima dată când vin în Teleorman și o să vin tot mai des, pentru că e o parte a României de care ar trebui să ne pese din ce în ce mai mult, pe care am lăsat-o deoparte, pentru că, din păcate, s-a dezvoltat cultura asta populară a fiefurile în care te duci sau nu te duci și cred că trebuie să depășim lucrul acesta. Suntem cu toții cetățeni români și trebuie să ne pese unii de alții. Cred că în această zonă cei care vor conduce România în următorul mandat, și președintele, și guvernul, și parlamentarii ar trebui să se uite cu mai mare atenție la ceea ce se întâmplă aici, pentru că mi se pare important să nu mai facem doar drumuri ca să umplem conturile firmelor de partid, ci la capătul drumurilor respective să se găsească și locuri de muncă, și oamenii să simtă că fac parte din aceeași Românie ca și cei de la Cluj, spre exemplu, sau cei de la Timișoara sau Sibiu. Cred că e important să arătăm lucrul acesta din ce în ce mai mult. Dincolo de asta, eu o să am un birou europarlamentar aici, am convenit cu colegii de aici să lucrăm împreună și să facem din Parlamentul European și pentru agricultură, și pentru dezvoltarea regională, pentru investiții, pentru dezvoltare tot ce se poate face pentru ca această zonă să simtă că e  parte a aceeași Românii ca și brașovenii, clujenii, timișorenii, ieșenii și așa mai departe. „, a spus Dacian Cioloș după vot.

De la noul președinte Cioloș se așteaptă să aibă un mandat mai dinamic decât primul, spunând că are „o convingere” legată de rezultatul final al votului

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*