Dacă Ana Pauker a fost revizuită, Cristi Barbu de ce să nu fie?!

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

cracea  bitanuÎncă de la preluarea frâielor unui partid cândva important, acum de mâna… penelistă, Cristi Barbu a mizat pe puterea proprie de concentrare în a uni tot ceea ce plecarea lui Teodor Nițulescu a dezbinat. Și a reușit, pe alocuri. Cel puțin în cazul organizației PDL Turnu Măgurele, lucrurile par a se regândi. Cu toate intervențiile președintelui de filială Claudiu Crăcea pe la centru, pentru a-l reînvia pe fostul șef al portocaliilor din județ, Cristi Barbu a învins, iar acum toată suflarea turneană, în frunte cu Crăcea, îi cântă în strună cârmuitorului actual.

Deși la începuturile ocupării de către Barbu a primului fotoliu de la sediul de partid de pe strada Alexandru Colfescu, Claudiu Crăcea îl acuza pe acesta că face parte dintr-un „grup antipartinic”, așa cum a fost acuzată Ana Pauker odinioară, și-i căuta peste tot dreptatea lui Nițulescu, acuș s-a mai domolit.

La fel ca „Stalin cu fustă”, așa cum i se spunea tovarășei Ana, și Cristi Barbu a fost reevaluat de către șeful de la Turnu, după cum arată poza atașată vorbelor. Trebuie să recunoaștem că, deși nu credeam în puterea de influență a lui Barbu, cu asemenea reușite, de oameni care se leapădă de Nițulescu, începem să-l credităm cu spirit de politician. Unul făcut, nu născut.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*