liberinteleorman.ro

Curtea Supremă l-a declarat definitiv incompatibil pe primarul de la Crîngeni

Monica Vasilescu

Iulian Lică, primarul PSD de la Crîngeni, este, definitiv, incompatibil. Asta a decis Înalta Curte de Casație și Justiție, ieri, prin soluția de respingere a recursului declarat.

Urmează, în mod legal, ca prefectul Florinel Dumitrescu să-și exercite atribuțiile și să emită ordin de eliberare din funcție a primarului incompatibil, pentru a se organiza alegeri parțiale.

Reamintim că Agenția Națională de Integritate a depistat, în urmă cu patru ani, că Iulian Lică, primarul comunei Crângeni din Teleorman, era în stare de incompatibilitate întrucât, în perioada 21 iunie 2012 – 23 septembrie 2013, simultan cu funcţia de primar, a deţinut şi calitatea de comerciant persoană fizică în cadrul Lică N. Iulian Persoană Fizică Autorizată.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Apelul lui Dragnea va fi reluat pe 5 noiembrie

Următorul articol

„Mister” teleormănean: premii mici pentru copiii deștepți, tablete și smarphone-uri pentru copiii frumoși!

Cele mai recente articole de Actualitate