Curtea de Conturi a României a dat câștig de cauză Primăriei Alexandria

în Actualitatea politică

Monica Vasilescu

dragusin1”Descinderea” auditorilor de la Camera de Conturi Teleorman – Teodor Nițu, Virgil Leon și Mihai Petre – în ograda primarului Drăgușin a fost o acțiune discutabilă și nu a făcut altceva decât să încurce treburile în administrație. După cel mai recent control, instituția însărcinată cu cercetarea modului în care sunt cheltuite resursele financiare publice, între altele, a spus că la Primăria Alexandria s-au depistat câteva lucruri în neregulă în ceea ce privește sportul și unele lucrări publice. Mai marii unității, în speță Curtea de Conturi a României, i-au contrazis pe ”legaliștii” de la Teleorman și au spus că procedurile au fost constituite conform legii, asta după ce Primăria Alexandria a contestat măsurile date de Curtea de Conturi Teleorman. În cadrul ședinței Consiliului local Alexandria de joi, primarul Victor Drăgușin a precizat că finanțarea sportului, care a avut de suferit enorm în ultima vreme, se poate face fără probleme.

”Decizia Camerei de Conturi Teleorman privind finanțări nelegale, în opinia dânșilor de aici de la Teleorman, a fost analizată de Curtea de Conturi a României și a fost dat câștig de cauză municipalității. Prin urmare, toată munca aia de citire și documentație, domnule consilier (n.r.: Florin Titirișcă) și doamnelor de la Liber în Teleorman, a fost o muncă degeaba. Îmi pare rău pentru munca dumneavoastră. Mă bucur că am reluat finanțările cluburilor sportive”, a declarat Victor Drăgușin.

Noi îi spunem primarului că nicio muncă nu este în zadar atunci când vrei să te informezi din toate sursele și îi mulțumim pentru că nu ratează nicio ședință de Consiliu local fără să ne acorde atenție.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Stimate Doamne,
    Va acord atenție doar pentru ca denaturați in mod intenționat orice eveniment mediatizat, fiind portavocea lui Titirisca Florin si Pârvulescu Eugen!
    Vezi doar titlurile articolelor date pe acest subiect!
    Pentru dreptate, declarați-va apartanenta politica sau dependenta fata de ei!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*