liberinteleorman.ro

Cursuri de calificare pentru șomeri

4 august 2015
Advertisement

ajofm teleormanAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează, gratuit, cursuri de calificare/recalificare pentru şomeri şi persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, înregistrate în evidenţele instituţiei.
În anul 2015, A.J.O.F.M Teleorman organizează 58 programe de formare profesională în următoarele meserii/ocupaţii: agent de pază şi ordine, bucătar, confecţioner tâmplărie din aluminiu şi mase plastice, comerciant-vânzător mărfuri alimentare, comunicare în limba engleză, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, lucrător în creşterea animalelor, lucrător în cultura plantelor, lucrător în electromecanică, lucrător în structuri pentru construcţii, operator introducere, validare şi prelucrare date, operator confecţioner industrial, operator maşini unelte cu comandă numerică, ospătar-chelner-vânzător în unităţi de alimentaţie publică, zidar-pietrar-tencuitor şi zugrav-ipsosar-tapetar-vopsitor.

Pentru perioada următoare, în judeţul Teleorman, persoanele interesate se pot înscrie la 3 programe de formare profesională, în următoarele meserii/ocupaţii: bucătar, inspector resurse umane şi lucrător în cultura plantelor.

În primele 6 luni ale anului 2015, au fost organizate 12 cursuri, în 9 ocupaţii/meserii, la care au participat 168 persoane, din care 75 persoane au fost încadrate în muncă.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu sau pot accesa pagina web a instituţiei www.teleorman.anofm.ro, a anunțat Iuliana Bădica –
Consilier superior Compartiment Juridic, Relaţii cu Publicul, Comunicare şi Secretariatul Consiliului Consultativ în cadrul AJOFM Teleorman.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

“Profu’ de religie” a ridicat Casa de Cultură în picioare

Următorul articol

Caravana TIFF vine la Alexandria

Cele mai recente articole de Actualitate