liberinteleorman.ro

Cursuri de actorie la Alexandria! Violeta Zaharia îi invită pe copii la Atelierul de Artă

11 aprilie 2017

Monica Vasilescu

O școală de actorie este bine primită în viața fiecărui om aflat la anii formării. Așa s-a gândit și Violeta Zaharia în momentul în care a pus bazele unui proiect aparte, în plus față de cele existente și care îi bucură pe copii la modul general. Trainer la o școală de actorie și dezvoltare personală, Violeta își dedică parte bună din timp cursurilor de actorie pentru cei mici. Atelierul de artă este un nou proiect ce are în vedere punerea în scenă a basmelor şi poveştilor româneşti şi familiarizarea copiilor cu eroii şi pildele specifice folclorului naţional, iar el se desfășoară și la Alexandria. La Atelierul de artă al Violetei, copiii învață să comunice, învață să lucreze în echipă, învață să piardă și să câștige, scăpă de teama de a vorbi în public, își fac prieteni noi!

”Încurajez dezvoltarea creativă a celor mici. Formez grupe de maxim 12 copii, lucrând pe categorii de vârstă. Acest proiect este unul de suflet, născut din iubire pentru copii”, spune Violeta Zaharia, care poate fi găsită accesând www.atelieruldearta.com.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Când ambiția învinge handicapul. Deși nevăzătoare, Ecaterina Zgubea vrea să ajute oamenii cu traume sufletești

Următorul articol

Istorie lăsată în paragină! La Deparați, o clădire de patrimoniu din vremea lui Carol I zace neîngrijită și… nepăzită

Cele mai recente articole de Cultură