„CUPA TOAMNEI” LA HANDBAL

în Sport

handbalPe 4 noiembrie s–a desfăşurat, în municipiul Roşiorii de Vede, cea de-a treia competiţie organizată de Consiliul Judeţean Teleorman în cadrul manifestărilor sportive din „Cupa Toamnei”. În competiţia de handbal masculin s-au confruntat echipele câştigătoare ale turneelor desfăşurate în plan local, pentru elevii din învăţământul gimnazial teleormănean.

Competiţia a fost câştigată de echipa Şcolii gimnaziale „Mihai Viteazul” Alexandria, pe locul al doilea s-a clasat echipa Şcolii gimnaziale „Zaharia Stancu” Roşiorii de Vede, locul al treilea a revenit echipei Şcolii gimnaziale „G.D.Ghica”Peretu, iar pe locul al patrulea s-a situat echipa Şcolii gimnaziale nr.1 din Videle.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*