liberinteleorman.ro

Cupa Toamnei 2014, ediţia a XI a

18 noiembrie 2014

„Cupa Toamnei” este o manifestare sportivă care a ajuns anul acesta la cea de-a XI a ediţie. Organizatorii evenimentului, Consiliul Judeţean Teleorman, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Teleorman, au inclus evenimentul în cadrul programului activităţilor, manifestărilor, competiţiilor şi acţiunilor cultural–sportive şi de tineret, religioase, educative şi de divertisment–recreere care se organizează şi se finanţează de Consiliul Judeţean Teleorman în anul 2014.

La „Coşul Magic” – competiţie de baschet masculin, pentru elevii claselor a V-a, a VIII-a, reprezentând Turneul echipelor de baschet masculin calificate în faza locală, pe primul loc s-a clasat echipa Şcolii nr.3 „Ştefan cel Mare” din Alexandria, antrenată de Eremia Luminiţa, pe locul al doilea s-a clasat echipa Şcolii nr.2 „Mihai Viteazul” din Alexandria, antrenată de Piperea Mădălina, pe  locul al treilea s-a situat echipa Şcolii „Mihai Eminescu”din Roşiorii de Vede, iar pe locul al patrulea, echipa de la Şcoala gimnazială din comuna Cervenia, antrenată de Mihai Năstase.

La cea de-a doua competiţie – de handbal feminin – ”Aşii Semicercului” – au participat elevele claselor a V-a, a VIIIa şi reprezintă Turneul echipelor de handbal feminin calificate în faza locală. La această competiţie, pe primul loc s-a clasat echipa Şcolii gimnaziale din Trivale Moşteni, antrenată de Mihai Iulia, pe locul al doilea, echipa Şcolii gimnaziale din Bragadiru, antrenată de Iriş Emanuela, pe locul al treilea echipa de la Şcoala gimnazială din Bragadiru, antrenată de Dima Ionuţ şi pe locul al patrulea, s-a clasat echipa Şcolii gimnaziale din Brânceni, antrenată de Măgureanu Rodica.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Atleţii lui Mihai Haită, din nou, pe podium

Următorul articol

Portret de fotbalistă: Iulia Săvescu

Cele mai recente articole de Sport