liberinteleorman.ro

“CUPA SIBBA ALEXANDRIA”

27 aprilie 2017

Primăria Alexandria, Clubul Sportiv SIBBA Dance Alexandria, Direcția Județeană de Tineret și Sport și Federația Română de Dans Sportiv organizează, sâmbătă și duminică, la Sala de Sport a Școlii Gimnaziale Nr. 7 din Alexandria a treia ediție a concursului național de dans sportiv, Cupa SIBBA Alexandria, etapă înscrisă în calendarul federal național de dans sportiv.

La prima ediție au participat 300 de perechi la categoria profesioniști, 150 de perechi la categoria debutanți și 18 formații de dansatori, iar la a doua ediție au participat 342 de perechi la categoria profesioniști, 200 de perechi la categoria debutanți și 25 formații de dansatori. Anul acesta, în concurs, la categoria profesioniști, vor evolua și perechi de dansatori din Bulgaria.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Florin Piper Savu este al doilea vicepreședinte al CJ

Următorul articol

Ziarul Cotidianul și Alexandrion au pledat, la Alexandria, pentru performanță în business, cultură și sport

Cele mai recente articole de Actualitate