liberinteleorman.ro

Cupa Presei la Tir și-a desemnat învingătorii

22 martie 2017

Carmen Dumitrescu

În fiecare an, Inspectoratul Județean de Poliție al județului Teleorman organizează, cu prilejul celebrării zilei sale și o Cupă a Presei la Tir. Evenimentul a fost întotdeauna unul drag celor din presa locală, jurnaliștii având atât prilejul de a petrece câteva ore împreună, indiferent de publicațiile sau posturile TV pentru care lucrează, dar și de a învăța de la profesioniști un sport al disciplinei și responsabilității. Desigur, în anii care au trecut, jurnaliștii teleormăneni au prins deja o parte dintre secretele acestui sport frumos, așa că anul acesta ei n-au mai avut nevoie de foarte multe explicații din partea antrenorilor de la poligon.

Campioana europeană la tir, Magda Ristea, alături de coechipiera sa, Irina Luca, a fost din nou alături de prietenii ei din presă, pregătindu-le cu grijă muniția și oferindu-le toate explicațile necesare, astfel încât evenimentul să se petreacă fără incidente sau neclarități. Alături de jurnaliști, la Cupa Presei a fost prezent și șeful Inspectoratului Județean de Poliție Teleorman, Valentin Dumitrașcu.

Concursul s-a desfăşurat și anul acesta pe categorii: fete şi băieţi. În urma rezultatelor la fete, primul loc a fost “împuşcat” de Alina Zbengheci – Media Sud TV, locul al doilea a fost câştigat de Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman, iar pe cel de-al treilea loc s-a situat Monica Vasilescu – Liber în Teleorman. La băieți, pe primul loc s-a clasat Răzvan Meilă – Media Sud TV, pe locul doi s-a situat Claudiu Dumitrache – Ziarul Mara, iar pe locul trei Marian Ozunu – Media Sud TV.

Câștigătorii au primit diplome, de natură să le recunoască talentul, astfel că se prefigurează o largă participare la următoarea Cupă dedicată jurnaliștilor teleormăneni, din ce în ce mai pregătiți și mai apți pentru astfel de competiții. Pentru a petrece timpul și mai plăcut, jurnaliștii teleormăneni au avut prilejul să tragă la talere, sub supervizarea campioanei Roxana Mikloș, dar și cu pistolul cu aer comprimat, bucurându-se de atenția și instructajul Magdalenei Ristea Dudeanu.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Plus/Minus – Carmen Dan și Victor Drăgușin

Următorul articol

PNL Teleorman e în crize. De imagine și… candidați

Cele mai recente articole de Actualitatea politică