Cupa Pescarului Videlean și-a desemnat câștigătorii

în Administratie

Carmen Dumitrescu

De trei ani încoace, Consiliul local și Primăria Orașului Videle  organizează un concurs de pescuit sportiv, care are drept obiectiv identificarea celor mai iscusiți pescari din localitate, dar și pe acela de a implica oameni ai comunității în activități plăcute. Concursul de pescuit sportiv „Cupa Pescarului Videlean” a reușit să câștige destulă popularitate în Videle, astfel că în fiecare an se înscriu tot mai mulți competitori, convinși de faptul că la final se vor putea lăuda cu niște capturi impresionante.

Anul acesta, la cea de-a treia ediție a competiției, participanții s-au bucurat și de faptul că la eveniment a participat primarul Nicolae Bădănoiu, care a premiat și felicitat câștigătorii. Rezultatele concursului au fost următoarele: Locul I – echipa formată din Cezar Mihai, Marius Dobrică și Daniel Bârsan a reușit să încheie competiția cu o captură de 76 kilograme pește prins. Locul al doilea a fost revendicat de echipa formată din Marian Rădiță, Daniel Drăgușin și Valentin Nicușor Pârvan, care au reușit să captureze pește într-o cantitate de 74 de kilograme, iar locul al treilea a revenit echipei formate din Gabriel Saru, Horațiu Sandu Tecuceanu și Ionică Mândreanu, acești pescari încheind concursul cu 50 de kilograme de pește prins. A fost acordat și un premiu special, pentru cea mai mare captură, acesta fiind acordat lui Aurel Columban, peștele prins de aceste având o greutate de 20,100 kg.

 

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*