liberinteleorman.ro

Cupa Municipiului Alexandria – Fotbal tenis

27 august 2015

fotbal_tenisDirecția Județeană pentru Sport și Tineret Teleorman, în colaborare cu Asociația Județeană de Fotbal Tenis, CAJ Teleorman, organizează, duminică, 30 august 2015, în Pădurea Vedea, Cupa Municipiului Alexandria la Fotbal – tenis juniori și seniori echipe.
Competiția este dedicată tuturor doritorilor (sportivi legitimați și nelegitimați), va începe la orele 10.00 și se va derula pe toată durata zilei. Echipele participante vor prezenta cel puțin 4 jucători și pot fi și mixte. Sistemul de disputare va fi turneu, se va juca simplu, dublu și triplu, 2 seturi din 3.
Arbitrajul va fi asigurat de arbitri calificați. Echipele clasate pe primele 3 locuri vor primi din partea organizatorilor premii constând în cupe, medalii, diplome, cât și răcoritoare pentru toți participanții. La spectacolul sportiv sunt invitați și spectatori iubitori ai fotbal-tenisului, atât din Municipiul Alexandria cât și din alte localități.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Shanita Arnold revine

Următorul articol

Tudor Neagu, ”detașatul” din Consiliul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate