liberinteleorman.ro

Cupa Central Pedro de Pescuit la Crap a ajuns la a cincea ediție

10 iunie 2015

Monica Vasilescu

pescuitCei care se îndeletnicesc cu prinsul peștelui au, de cinci ani, posibilitatea de a-și testa calitățile în domeniu participând la concursul de pescuit la crap organizat de Societatea Central Pedro SRL din Alexandria.

Întinsă pe parcursul a trei zile, în perioada 26-28 iunie 2015, Cupa Central Pedro de Pescuit la Crap oferă celor înscriși posibilitatea de a petrece timpul în prezența persoanelor cu aceeași pasiune, fiind reglementat în așa fel încât să nu existe disensiuni sau lucruri neclare.

La fel ca în edițiile precedente, pescarii vor fi recompensați cu premii constând în diplome, medalii, cupe și bani. Întrecerea va avea loc la balta Puricel, iar pescarii plătesc o taxă de înscriere în valoare de 300 lei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cu ce pleacă Daniela Carmen Dan de la Prefectură…

Următorul articol

Din precauţie, liberalii teleormăneni renunţă la acţiunea de protest de la Bucureşti

Cele mai recente articole de Actualitate