liberinteleorman.ro

Cum să descărcați și să instalați aplicația Winner

25 mai 2023

Platforma de pariere Winner oferă clienților săi posibilitatea de a paria atât pe versiunea mobilă, cât și pe cea desktop a site-ului, precum și prin intermediul aplicațiilor mobile. În acest articol, vom explică cum să descărcați și să instalați software-ul pentru smartphone-uri și tablete și ce funcționalități oferă acesta.

Descărcarea aplicației de la casa de pariuri

Pentru a descărca software-ul mobil al casei de pariuri, jucătorul trebuie să acceseze versiunea mobilă a site-ului Winner. Pe ecranul principal, utilizatorului i se va oferi automat opțiunea de a descărca fișierul de instalare pentru a utiliza software-ul pe telefonul sau tableta sa.

Fișierul nu ocupă mult spațiu în memoria dispozitivului mobil și funcționează chiar și pe sistemele de operare vechi. Deci, nu ar trebui să apară probleme în utilizarea sa pentru niciun client.

Instalare

Pentru utilizatorul Winner Pariuri Sportive, este necesar să ruleze fișierul de descărcare și să înceapă instalarea. Aplicația va fi instalată automat pe dispozitivul mobil. Pe ecran va apărea o avertizare că fișierul poate cauza daune telefonului. Aceasta trebuie ignorată.

În setările de securitate ale dispozitivului mobil, utilizatorul trebuie să permită instalarea aplicației dintr-o sursă externă. Aceasta este o condiție obligatorie, deoarece fișierul de descărcare este obținut de pe site-ul casei de pariuri, nu din magazinul oficial Play Market. În acesta, software-ul lipsește din cauza politicii fundamentale a companiei Google, care interzice caselor de pariuri și cazinourilor să-și distribuie software-ul pe platforma lor.

Funcționalitatea aplicației

După descărcarea și instalarea aplicației mobile, jucătorul are acces la toate funcțiile disponibile în agenția de pariuri. Clientul poate:

  1. Se poate înregistra folosind numărul de telefon mobil și adresa de e-mail. Dacă contul a fost creat anterior, nu este necesară crearea unui nou cont. Este suficient să vă autentificați utilizând numele de utilizator și parola standard.
  2. Poate depune și retrage fonduri folosind metode de plată populare și convenabile. Toate tranzacțiile se efectuează în lei românești.
  3. Poate plasa pariuri pe o mare varietate de evenimente sportive în cadrul pariurilor live și pre-meci. Casa de pariuri oferă opțiuni de pariere pe majoritatea competițiilor internaționale și naționale din diferite discipline sportive. Puteți plasa pariuri la cote avantajoase, iar pentru evenimentele de top se aplică o marjă de 2-3%.
  4. Poate paria pe jocuri de noroc. Aplicația oferă o colecție bogată de sloturi, jocuri de cărți și jocuri rapide, puteți plasa pariuri la ruletă.
  5. Poate utiliza opțiunea de retragere rapidă a banilor în cadrul pariurilor live. Aceasta oferă o șansă de a obține un câștig în funcție de cota curentă a evenimentului în timpul desfășurării acestuia, înainte de finalul oficial al meciului.
  6. Poate analiza statistici online, care ajută la înțelegerea evoluției jocului și la identificarea avantajului dintre echipe. În plus, aplicația oferă grafice informative care arată cum se dezvoltă atacurile fiecăruia dintre adversari și indică pozițiile de la care sunt executate fazele fixe.


Bonusul de bun venit

După descărcarea și instalarea aplicației, noii utilizatori pot activa bonusul de bun venit. Casa de pariuri oferă un bonus de 100% pentru primele trei depuneri. La primele două depuneri, puteți primi până la 200 de lei, iar la a treia depunere, până la 300 de lei. În plus, la fiecare depunere, clientului i se acordă 25 de rotiri gratuite pentru sloturile de joc.

În total, puteți primi până la 700 de lei în bonusuri pentru cele trei depuneri. Bonusul este acordat cu condiția ca suma depusă să fie de cel puțin 20 de lei.

Pentru a transfera fondurile bonus pe balanța principală, acestea trebuie rulate de pe contul real. Sunt luate în considerare doar pariurile pre-meci. Trebuie să pariați pe bilete simple cu o cotă de cel puțin 1,7 și pe bilete combinate, unde fiecare selecție trebuie să aibă o cotă de cel puțin 1,4.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Primarul din Siliștea Gumești: „Lumea NU are ce să vadă la casa lui Marin Preda”

Următorul articol

Principalele evenimente sportive din 2023

Cele mai recente articole de Timp liber

Matematica aparatelor de joc: Iată cât de frecvent poți avea succes

Sloturile, cunoscute și sub numele de aparate de joc saupăcănele, sunt cele mai simple jocuri care pot fi jucateîntr-un cazinou. Nu necesită să deții niciun fel de cunoștințe specifice sau abilități. Tot ce trebuie să facieste să te așezi comod în fața ecranului, plasezi pariul, apeși butonul de start, iar apoi aștepți combinația de simboluri câștigătoare.  Fiecare rotire este aleatorie, de aceea nu este util săfolosești nici o strategie pentru că nu ar putea schimbaîn vreun fel rezultatul. Poți să te convingi de acestlucru încercând diferitele sloturi din cazinourile online. Ce ar putea fi de ajutor totuși sunt bonusurile oferite de platformele de jocuri de noroc. Îți poți prelungi timpulde joc și îți poți crește șansele de câștig dacă profiți de promoții precum rotiri gratuite. Astfel ai posibilitateasă joci mai mult și să încerci jocuri noi la care poate nu te-ai fi gândit.  Chiar dacă aparatele de joc sunt aleatorii nu înseamnăcă nu este implicată matematica. După cum probabil aidedus deja, este vorba despre matematica ce stă înspatele creării acestor jocuri. Pentru a înțelege care sunt șansele tale de câștig la aceste jocuri, esteimportant să știi detalii despre modul în care funcționează păcănelele.  Sloturi clasice și cote clasice De-a lungul celor peste 100 de ani de istorie a aparatelor de joc, tehnologia pe baza căreiafuncționează s-a schimbat, dar jocul a rămas același: jucătorul pariază, trage maneta sau apasă butonul de start, rolele care au diverse simboluri se rotesc și se opresc la un moment dat. În funcție de imaginile care se aliniază cu linia de plată, câștigi. Iar plata depindede imaginile aliniate. Aparatele mecanice clasice foloseau arcuri și tensiunepentru a opri rolele la întâmplare. Majoritatea aceloraparate vechi aveau 3