liberinteleorman.ro

Cum îmi iau banii de la Anaf pe taxa de poluare? Soluția concretă, avocat Coltuc explică

11 iulie 2017
Advertisement

Pasul 1 – Sa gasim un executor care sa execute

Aici sunt destul de multe probleme pentru ca executorii ezita sa execute Anaf-ul pentru ca primesc imediat controale

Pasul 2  – Sa cer poprirea Anaf sau Directiei de finante respective

CUM POT FI POPRITE CONTURILE DE SALARII
Potrivit dispoziţiilor art. 781 alin. 5 din Codul de procedură civilă, Nu sunt supuse executării silite prin poprire: c) sumele aferente plăţii drepturilor salariale viitoare, pe o perioadă de 3 luni de la data înfiinţării popririi. Atunci când asupra aceluiaşi cont sunt înfiinţate mai multe popriri, termenul de 3 luni în care se pot efectua plăţi aferente drepturilor salariale viitoare se calculează o singură dată de la momentul înfiinţării primei popriri.
Deci, asteptam 3 luni si apoi putem executa fara restrictii!

Pasul 3  – S-au depus si foarte multe plangeri penale

Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa se află în curs de soluţionare dosarul penal nr. 233/P/2017 având ca obiect infracţiunile de nerespectare a hotărârilor judecătoreşti şi abuz în serviciu cu privire la restituirea taxelor de poluare consfinţite prin hotărâri judcătoreşti definitive.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Colonelul Marius Stancu: ”Toleranța va fi zero față de cei care incendiază miriștile”

Următorul articol

Trei ani de presă liberă în Teleorman…

Cele mai recente articole de Actualitate