liberinteleorman.ro

Culturiștii CSS Teleorman, pe podium la Campionatul Național de la Sibiu

6 octombrie 2018

Monica Vasilescu

Trei sportivi de la Clubul Sportiv Școlar Teleorman au obținut rezultate remarcabile la Campionatul Național de Culturism desfășurat, sâmbătă, la Sibiu. Mohora Denis a obținut locul 3 la categoria 70 Juniori Mici, iar Iorga Răzvan a ocupat locul 4 la categoria 70 Juniori Mari.
În Teleorman a venit și cea mai stălucitoare medalie, cea de aur, obținută de Florea Ionuț. Tânărul culturist, legitimat la CSS Alexandria, a luat locul 1 la categoria 60 Juniori Mici.

Cei trei sportivi au fost pregătiți de profesorul emerit Dumitru Florian care a obținut, la rândul său, multe performanțe în domeniul său de activitate. Antrenorul își pregătește elevii fizic și psihic, făcându-i pe aceștia conștienți de faptul că un corp perfect se formează, în primul rând, cu mintea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Ura! Teleormănenii nu s-au mai poziționat precum la alte alegeri

Următorul articol

Fișcuci scapă basma curată?! Instanța a exclus înregistrările făcute cu SRI

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.