liberinteleorman.ro

Cultura se mută la Islaz. 3 zile de filme românești, teatru și concerte live la prima ediție Film în Sat

3 iunie 2023

Film în Sat, un eveniment dedicat culturii și artei românești, se va desfășura în perioada 9-11 iunie la Islaz, Teleorman. Această primă ediție promite să ofere trei zile pline de filme românești, teatru, ateliere creative și concerte live.

Evenimentul este conceput pentru a promova și celebra bogăția culturală a României, aducând împreună artiști și spectatori într-un mediu rural pitoresc. Prin proiecția filmelor românești, organizatorii doresc să ofere publicului o perspectivă asupra diversității și creativității industriei cinematografice autohtone.

Pe parcursul celor trei zile, vor fi proiectate filme românești de succes, oferind astfel oportunitatea de a descoperi și aprecia creația artistică autohtonă. De asemenea, evenimentul va include și spectacole de teatru, oferind o experiență culturală într-un format live și interactiv.

Atelierele creative vor permite participanților să se implice în diverse activități artistice, cum ar fi pictura, sculptura, desenul sau creația de obiecte decorative. Aceste ateliere vor fi conduse de artiști, oferind oportunitatea de a învăța și de a experimenta într-un mediu creativ.

De asemenea, concertele live vor completa atmosfera evenimentului, oferind ocazia de a asculta muzică românească de calitate și de a se bucura de performanțele artiștilor din diverse genuri muzicale.

Film în Sat se dorește a fi o experiență culturală memorabilă, care să promoveze și să încurajeze cultura românească în toată diversitatea ei. Prin aducerea artei și a culturii într-un mediu rural, organizatorii speră să ofere o perspectivă nouă asupra patrimoniului cultural al României și să contribuie la dezvoltarea comunităților locale. Creatorul festivalului este actorul Cuzin Toma. Intrarea este liberă.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

O adolescentă a murit, iar alți tineri sunt grav răniți după ce au fost loviți de tren

Următorul articol

Tânăr, reținut pentru conducere fără permis, conducere sub influența substanțelor psihoactive și furt

Cele mai recente articole de Actualitate