liberinteleorman.ro

Cultură de cannabis, la Cervenia

29 august 2017

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 71 de plante de cannabis, cultivate în ghivece. Un bărbat, de 34 de ani, din București, a fost reținut.

La data de 18 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și ai Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei femei, de 83 de ani, din comuna Cervenia, județul Teleorman.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., un bărbat, de 34 de ani, ar fi  achiziționat semințe de cannabis, pe care le-ar fi cultivat, fără drept, la locuința bunicii sale din comuna Cervenia, județul Teleorman.

În urma percheziției ar fi fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, cu 71 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cetatea bântuită a Cazacilor zace sub gunoaie lângă Roșiorii de Vede

Următorul articol

Universitatea Alexandria debutează în prima ligă de fotbal feminin

Cele mai recente articole de Actualitate