Cultură de cannabis, la Cervenia

în Actualitate

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Teleorman și cei de la Direcția Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au ridicat 71 de plante de cannabis, cultivate în ghivece. Un bărbat, de 34 de ani, din București, a fost reținut.

La data de 18 august a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman și ai Direcția Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unei femei, de 83 de ani, din comuna Cervenia, județul Teleorman.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii mai a.c., un bărbat, de 34 de ani, ar fi  achiziționat semințe de cannabis, pe care le-ar fi cultivat, fără drept, la locuința bunicii sale din comuna Cervenia, județul Teleorman.

În urma percheziției ar fi fost descoperită o cultură outdoor de cannabis, cu 71 de plante, aflate în diferite stadii de dezvoltare. Cercetările sunt continuate în cauză pentru documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*