liberinteleorman.ro

Cuclea susține că nu minte ca Mohanu

7 martie 2016

cucleaCarmen Dumitrescu

Primarul orașului Turnu Măgurele se numește Dănuț Cuclea. Am vrut să clarificăm din start acest lucru, pentru că nici turnenii nu-l cunosc prea bine și, cum omul n-a deschis gura niciodată într-un mandat întreg, poate fi considerat oarecum anonim. De fapt, pentru Dănuț Cuclea aceasta este prima candidatură reală, pentru că în 2012, USL-ul putea să trimită și gâște în bătălia electorală, că tot câștigau 70 de procente. Și pentru că nu are experiență în domeniu, Cuclea iese mai nou pe străzi și vorbește cu turnenii. Lucru perfect justificat și corect. Dar ceea ce le spune oamenilor e de-a dreptul straniu, pentru că tema principală a discursului său public e: “Eu nu vă mint, așa cum făcea Mohanu!” Noi nu comentăm subiectul, dar ținem să amintim celor care mai sunt interesați de caracterul celor pe care îi votează, că Dănuț Cuclea a făcut echipă cu Mohanu o lungă perioadă de timp. Dar în politică loialitățile sunt slăbiciuni, așa că vă lăsăm pe dumneavoastră să trageți concluziile.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Scriitoarea Otilia Țigănaș a lansat la Alexandria cartea ”Poezii vânate de fisc” – “O limbă de lemn printre linii fierbinți”

Următorul articol

Marea tăcere roșie sau cum scoate Dragnea comunismul din PSD

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de