liberinteleorman.ro

Cu ce pleacă Daniela Carmen Dan de la Prefectură…

Monica Vasilescu

daniela carmen danOrice evaluare a activității unui om pus să coordoneze o instituție cuprinde acțiunile întreprinse, dar și nereușitele. Nu știm cât contează privații, dar publicii sunt nevoiți să dea socoteală pentru faptele lor, deoarece acesta este firescul fiecărei persoane plătite din bugetul de stat, dacă îi respectă pe contribuabili.

Daniela Carmen Dan stă de un an și patru luni în fruntea Prefecturii Teleorman. Dacă ar fi să plece mâine, desigur că domnia sa rămâne împăcată că și-a îndeplinit țelul. A organizat, coordonat și controlat aplicarea legilor, a acționat pentru realizarea în judeţ a obiectivelor cuprinse în Programul de guvernare şi a dispus măsurile necesare pentru îndeplinirea lor, a colaborat cu autorităţile administraţiei publice locale pentru determinarea priorităţilor de dezvoltare teritorială, a verificat legalitatea actelor administrative adoptate sau emise de către consiliul judeţean, preşedintele consiliului judeţean, consiliul local sau primar și restul.

Și cum toate acestea nu puteau rămâne doar în conștiința sa și a celor care au participat la activități, ele au fost imortalizate cu un aparat foto de firmă bună, iar Carmen Daniela Dan pleacă de la Prefectură cu o colecție impresionantă de poze, fiind singurul prefect care nu a ratat niciun moment muncitoresc nefotografiat.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Publicitate

Articolul precedent

Alexandria semafoarelor de lux

Următorul articol

Cupa Central Pedro de Pescuit la Crap a ajuns la a cincea ediție

Cele mai recente articole de Actualitate