liberinteleorman.ro

CST Alexandria și Atac Roșiori au participat cu succes la Campionatul Național de Full Kempo

27 mai 2024

Bucureștiul a găzduit recent un Campionat Național de Full Kempo de excepție, unde cluburile CST Alexandria și Atac Roșiori au demonstrat o forță impresionantă, cucerind 11 medalii din 14 posibile.

Într-o competiție acerbă, care a reunit cei mai buni luptători de kempo din țară, sportivii celor două cluburi au strălucit prin tehnică, determinare și spirit de luptă.

„Suntem extrem de mândri de performanța sportivilor noștri”, a declarat antrenorul principal al CST Alexandria – Valentin Lupu. Această reușită este rezultatul unui efort colectiv și al unei dedicări exemplare.

Fiecare medalie câștigată reprezintă o dovadă a muncii asidue depuse în sălile de antrenament și a pasiunii pentru acest sport:

🥈🥈🥈🥈Popa Vlad, Radu Adrian, Desculțu Maria și Busega Valentin obțin medalii de argint după lupte spectaculoase.
🥉🥉🥉🥉🥉🥉 Stratone Silviu, Paraschiv Diana, Loncea Teodor, Neblea Bianca, Panduru Flavius, Rotaru Alexandra cuceresc medalii de bronz.
👏 Leoveanu Irina, Mircescu Gabriel și Popescu Angela obțin locul V in categorii foarte disputate.

💪 Performanțele obținute de sportivi sunt rodul muncii colective și al efortului constant depus în sala de antrenament!

Federația Română de Kempo, condusă de președintele Shihan Amatto Zaharia, a asigurat o organizare impecabilă a campionatului, oferind sportivilor condiții optime pentru a-și demonstra talentul și abilitățile.

Campionatul Național de Full Kempo a fost o adevărată sărbătoare a sportului și a fair-play-ului, un prilej de a celebra performanța și de a promova valorile kempo-ului. CST Alexandria și Atac Roșiori au scris o pagină importantă în istoria acestui sport și au demonstrat că sunt adevărate pepiniere de talente.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Împrumut online rapid: strategii pentru aplicarea cu succes

Următorul articol

Șofer prins cu 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, în traficul din Teleorman

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.