CSS Alexandria, la Festivalul Românesc de Judo

în Sport

ODJ_Juniori_14Dec2013-705Weekend-ul acesta este programată cea mai mare competiție a finalului de an și anume Festivalul Românesc de Judo. Sunt așteptați să participe, ca de altfel în fiecare an, aproximativ 1000 de judoka din toată țara. Turneul, devenit internațional datorită participării unor cluburi din Republica Moldova, Portugalia, Bulgaria, Serbia, este ultima mare competiție a anului din cadrul calendarului oficial al Federației Române de Judo. Categoriile de vârstă participante sunt: U12, U14, U16, U18 individual (masculin și feminin). În prima zi, Federația Română de Judo va premia cei mai buni sportivi, antrenori și arbitri ai României în anul 2014. Anul acesta, Andreea Chitu (vicecampioană mondială seniori la Chelyabinsk 2014), Florin Bercean (antrenorul lotului olimpic feminin) și Ioana Babiuc (arbitru internașional, participantă ca oficial la Campionatul European și Mondial, ambele de seniori) au fost declarați ca fiind sportivul, antrenorul și arbitrul anului de către forul de specialitate.

Alexandria va fi reprezentată de către CSS Alexandria cu 10 sportivi. La nivel de oficiali, arbitrul național Eduard Zgorcea va oficia meciurile de pe tatami-urile din Sala Polivalentă „Ioan K. Ghermanescu” din București.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*