CSS Alexandria – judo participă la turneul internațional de judo „ilinden” – SOFIA

în Sport

În perioada 6-7 noiembrie 2015, sportivi de la CSS Alexandria – Judo vor participa la turneul internațional de judo „ILINDEN” organizat în Sofia, capitala Bulagariei. Potrivit echipei de comunicare a CSS Alexandria – Judo, la categoriile U11, U13 și U15 vor participa următorii sportivi: Zaharia Theodora – 32 kg; Zmeu Ancuța – 40 kg; Iconaru Eduard – 30 kg; Dinu Alexandru – 46 kg; Costache Mihai – 42 kg; Nedelcuță-Apope Iulia – 48 kg; Bădescu Olivia-Adriana – 57 kg; Buga Vlad Marian – 30 kg; Vârtopeanu George – 55 kg; Preda Mariana – 57 kg; Stoian Anisia – 40 kg; Bărbulescu Valentina – 44 kg.

Judoka teleormăneni, antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Ghinea Valerică și Mihăiță Matei, vor concura cu sportivi din alte opt state: Bulgaria, Grecia, Turcia, Macedonia, Serbia, Austria, Bosnia Herțegovina și Croația.

 

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Va rog sa schimbati sau sa scoateti fotografia. Aceasta fotografie nu a fost realizata la CSS Alexandria – Judo, ci la alt club.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*