liberinteleorman.ro

CSS ALEXANDRIA este campioană națională 2017 Beach Handbal juniori B!

8 august 2017

Monica Vasilescu

În perioada 4-6 august 2017, în stațiunea Mamaia, s-a desfășurat Campionatul Național de Beach Handbal pentru juniori, competiție la care au participat sportivi din mai multe zone ale țării. Printre aceștia au fost și handbaliștii de la CSS Alexandria, coordonați de antrenorul Liviu Candidatu, care au obținut primul loc pe podium. Faptul că echipa CSS ALEXANDRIA este campioană națională 2017 Beach Handbal juniori B este cu atât mai important cu cât băieții noștri se află la prima participare la un turneul final de Beach Handbal masculin. Felicitări!

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Când teatrul se transformă în circ. Ideo Ideis mută toate echipamentele la Polivalentă, pentru că nici acum Casa de Cultură nu e pusă la punct…

Următorul articol

Mascații percheziționează constructori din Teleorman și alte județe

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.