liberinteleorman.ro

CSS Alexandria defilează spre un nou titlu

30 aprilie 2015

Cristian Chiriță

css alexandria baschetZiua a doua a turneului final al campionatului național de baschet feminin under 18 a coincis cu al doilea succes al CSS Alexandria, 74-48 cu ACS Champions București. Fără căpitanul de echipă, Ioana Sandu, accidentată în primul joc și cu un lot din doar 9 jucătoare, junioarele noastre nu au întâmpinat mari probleme în fața principalului adversar din grupă, pierzând doar sfertul 3. Diferența s-a făcut în primele două sferturi, la pauză întrându-se cu un confortabil 53-24. Ca și în primul meci, principala marcatoare a fost Alina Podar, 25 de puncte. Au mai evoluat Lorena Candoi, Irina Enache(6 p), Paula Militaru(6 p), Ioana Ghizilă(18 p), Teodora Manea(8 p), Eliza Ispas(6 p) și Lorena Țone(3 p). În urma acestui rezultat, CSS Alexandria este matematic calificată în semifinale, jocul de vineri 1 mai, ora 19.00, cu Sirius Târgu Mureș stabilind locul de pe care se va merge mai departe.

În celălalt meci al grupei, Sirius Târgu Mureș a învins CSS Bega Timișoara cu 67-46. Cel mai disputat meci al zilei a fost cel dintre Napoca Baschet Cluj și CSU Cuadripol Brașov, din grupa A, impunându-se brașovencele cu 69-54. Tot în această grupă s-a disputat și jocul SCM CSS Craiova- CN Mihai Eminescu Oradea, încheiat cu victoria craiovencelor, 64-62.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate






Articolul precedent

CSS Alexandria debutează cu dreptul

Următorul articol

Betonu’ vieții

Cele mai recente articole de Sport