liberinteleorman.ro

CSS Alexandria debutează cu dreptul

30 aprilie 2015

Cristian Chiriță

Baschetbalistele de la CSS Alexandria au debutat cu dreptul la turneul final Under 18, învingând în prima etapă pe CSS Bega Timișoara cu un categoric 88-39(27-11, 19-8, 31-6, 11-14). Jucătoarele noastre au jucat în stilul agresiv-pozitiv cu care ne-au obișnuit, adversarele neavând nicio șansă, singurul sfert în care s-au impus fiind cel final, când lucrurile erau clare iar alexăndrencele au jucat pentru public, nu foarte numeros din păcate. Din echipa noastră s-au remarcat în mod deosebit Alina Podar, cu 28 de puncte marcate în aproape 22 de minute jucate și Ioana Ghizilă, cu 22 de puncte.  Au mai jucat Lorena Candoi(5 p), Irina Enache(4 p), Paula Militaru(8 p), Giulia Dușman, Ioana Sandu(1 p), Teodora Manea(10 p), Eliza Ispas(6 p) și Lorena Țone(4 p). Antrenorul Mădălin Piperea a rulat tot lotul înscris pe foaia de joc. Singurul eveniment nefericit al serii a fost accidentarea căpitanului echipei, Ioana Sandu, în sfertul 2, necunoscându-se în acest moment dacă va mai putea juca până la sfârșitul competiției.

În celălalt meci al grupei B, ACS Champions București s-a impus cu 56-50. În grupa A, s-au înregistrat următoarele rezultate:
-CS Universitar Brașov-SCM CSS Craiova 78-45;
-CN Mihai Eminescu Oradea-ACS Napoca Baschet Cluj 25-77.
Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Cursuri de calificare pentru persoanele din mediul rural

Următorul articol

CSS Alexandria defilează spre un nou titlu

Cele mai recente articole de Sport