liberinteleorman.ro

CSM Alexandria a obținut licențierea pentru Liga a II-a

12 iulie 2023

CSM Alexandria a obținut licențierea pentru a juca în Liga a II-a. Echipa de fotbal promovat în Liga a II-a în urmă cu o lună, iar obținerea licenței pentru Liga a II-a reprezintă un moment de mândrie și entuziasm pentru CSM Alexandria și comunitatea sa de suporteri, deschizând noi oportunități și provocări pentru club în viitorul său în fotbalul românesc.

„Administrația de Licențiere din cadrul FRF a anunțat că 10 iulie 2023 a fost ultima zi de funcționare a Comisiei de Apel pentru acordarea licenței cluburilor în procesul de Certificare Liga 2.Au primit Certificatul pentru participarea în Campionatul Național Liga 2, pentru sezonul 2023-2024 18 cluburi, printre care și CSM Alexandria. Alte patru cluburi obținuseră licența pentru Superliga, fapt ce include și licențierea pentru Liga a II-a.Dintre toate formațiile care au drept sportiv de a juca în eșalonul secund, singura cu probleme la licențiere este FC Brașov, care ar putea fi înlocuită în țintar de Progresul Spartac București.

Staff-ul administrativ al CSM Alexandria a depus o muncă enormă, într-un timp foarte scurt, pentru rezolvarea problemei legată de obținerea acestei licențe. În cele din urmă, această muncă administrativă a fost încununată de succes, dosarul fiind acceptat fără probleme.Tocmai de aceea, printre pilonii de bază ai filosofiei clubului nostru este echipa din spatele echipei. Munca managerială și administrativă completează munca sportivilor din arene, astfel că un club precum CSM Alexandria tinde spre a fi un tot complet.Revenind la echipa de fotbal, FRF a anunțat că la 20 iulie, ora 12.00, se va afla programul sezonului 2023-2024, după o tragere la sorți care va avea loc la Casa Fotbalului”, a anunțat Clubul Sportiv Municipal Alexandria.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

114 ani de la nașterea lui Constantin Noica – Cum arată conacul său din Teleorman

Următorul articol

Fane Tăbăcitu a DEMISIONAT de la Primăria Alexandria

Cele mai recente articole de Sport