CSEI Alexandria, vicecampionană națională la Fotbal Unificat în 7

în Sport

Monica Vasilescu

fotbal unificat

După ce a jucat finala cu echipa Alexandru Vaida Voievod din Cluj, echipa de fotbal a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Alexandria a devenit vicecampioană națională la Fotbal Unificat în 7, competiție organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România.

Fetele CSEI Alexandria, împreună cu șase parteneri, de la Liceul Industrial nr. 1 (Rulmentul), au trecut cu brio de fazele preliminare ale Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, ediția 2015, ocupând locul doi pe țară în competiția la care s-au înscris 116 echipe.

După lupta în teren, la Centrul de Fotbal Buftea, a avut loc premierea, la care au luat parte președintele și secretarul general ai Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, respectiv Gheorghe Chivorchian.

Din lotul câștigător fac parte jucătoarele: Aurica Roxana, Răducanu Maria, Răducanu Ionela, Florea Florentina (de la CSEI) și Ducol Teodora, Nica Andreea, Nica Alexandra, Paraschiv Paula, Aciu Mirela, Ciobanu Mădălina (de la Liceul Tehnologic Nr. 1). Alături de fetele înscrise în campionat s-au aflat profesorii coordonatori Cezar Ghibirdic, Adrian Chiriță și Dorin Gongone.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*