liberinteleorman.ro

CSEI Alexandria, vicecampionană națională la Fotbal Unificat în 7

20 mai 2015

Monica Vasilescu

fotbal unificat

După ce a jucat finala cu echipa Alexandru Vaida Voievod din Cluj, echipa de fotbal a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Alexandria a devenit vicecampioană națională la Fotbal Unificat în 7, competiție organizată de Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România.

Fetele CSEI Alexandria, împreună cu șase parteneri, de la Liceul Industrial nr. 1 (Rulmentul), au trecut cu brio de fazele preliminare ale Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, ediția 2015, ocupând locul doi pe țară în competiția la care s-au înscris 116 echipe.

După lupta în teren, la Centrul de Fotbal Buftea, a avut loc premierea, la care au luat parte președintele și secretarul general ai Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, respectiv Gheorghe Chivorchian.

Din lotul câștigător fac parte jucătoarele: Aurica Roxana, Răducanu Maria, Răducanu Ionela, Florea Florentina (de la CSEI) și Ducol Teodora, Nica Andreea, Nica Alexandra, Paraschiv Paula, Aciu Mirela, Ciobanu Mădălina (de la Liceul Tehnologic Nr. 1). Alături de fetele înscrise în campionat s-au aflat profesorii coordonatori Cezar Ghibirdic, Adrian Chiriță și Dorin Gongone.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Copiii de la CSS Alexandria au obținut locuri fruntașe la Campionatul național de atletism

Următorul articol

Alexăndreanca Beatrice Șerban, campioană europeană la culturism

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.