CSEI Alexandria, locul III pe țară la fotbal unificat în 7

în Sport

Monica Vasilescu

fotbal unificat 7Între 18 și 20, a avut loc etapa finală (fete) a Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, ediția a II-a, 2016. În fiecare echipă s-au aflat patru sportive Special Olympics (cu dizabilități intelectuale) și trei sportive partenere (fără dizabilități). În teren au intrat sportive de la Școala Specială Nr.8 din București, Școala Specială Reșița, Școala Specială „Constantin Pufan” Galați, Școala Specială Cluj-Napoca, Școala Specială „Constantin Pufan” Iași, CSEI Băbeni și CSEI Alexandria.

În urma meciurilor organizate de Federația Română de Fotbal și Fundația Special Olympics din România, echipa noastră s-a clasat pe locul trei, victoria aparținând, de data aceasta, Școlii Speciale Cluj, care a plecat acasă cu trofeul cel mare al celei de-a doua ediții a Campionatului de Fotbal Unificat în 7.

Nu e singura performanță a fetelor din Alexandria. Anul trecut, ele au devenit vicecampioane naționale la Fotbal Unificat în 7, cu sprijinul profesorilor coordonatori Cezar Ghibirdic, Adrian Chiriță și Dorin Gongone.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*