liberinteleorman.ro

CSEI Alexandria joacă finala Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7

19 mai 2015

Monica Vasilescu

fotbal unificatFederația Română de Fotbal, în parteneriat cu Fundația Special Olympics România, desfășoară, în perioada 18-20 mai, Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7, ediția 2015.

În competiție se află și echipa de fotbal a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI)  Alexandria, împreună cu cinci parteneri, fete de la Liceul Industrial nr. 1 (Rulmentul). După ce au trecut de fazele preliminare, fetele noastre vor disputa, mâine dimineață, cu adversare din Iași, Cluj, Galați, finala competiției, la Centrul de Fotbal Buftea. Alături de fetele înscrise în campionat se află profesorii coordonatori Cezar Ghibirdic, Adrian Chiriță și Dorin Gongone.

Din lot fac parte jucătoarele: Aurica Roxana, Răducanu Maria, Răducanu Ionela, Florea Florentina (de la CSEI) și Ducol Teodora, Nica Andreea, Nica Alexandra, Paraschiv Paula, Aciu Mirela, Ciobanu Mădălina (de la Liceul Tehnologic Nr. 1).

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Doamna Nela, nu mai insistați… că ne speriați!

Următorul articol

Ingineriile de manual ale Rodicăi Miloș au ajuns la DNA, iar ”doamna de fier” în brațele mascaților

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.