liberinteleorman.ro

CSBT Alexandria joacă un meci de baschet pentru a-l ajuta pe Eric, micuțul grav bolnav

4 decembrie 2017

Monica Vasilescu

Echipa de baschet a Alexandriei, CSBT, vrea să vină în sprijinul micuțului Eric, un băiețel de doar doi ani, grav bolnav, care are nevoie de bani pentru a trăi. Baschetbalistele noastre vor juca următorul meci pentru Eric Mitran (vezi cazul aici) și vă invită la Sala Polivalentă pe toți aceia dintre voi care puteți să-l ajutați pe cel mic să se facă bine. Echipa de baschet are și ea nevoie de susținere în meciul pe care îl va disputa cu CSM Satu Mare, astfel că speră să aibă alături cât mai mulți suporteri, vineri, începând cu ora 18.00.

”Pentru că trăim în Teleorman, primim sprijinul moral al alexăndrenilor și teleormanenilor, primim aplauzele lor, suntem sprijiniți material de autoritățile locale, ne-am gândit că trebuie, la rândul nostru, să ajutăm și noi! Eric, un copil de doi ani din satul Păuleasca, suferă de o boală gravă, iar familia sa nu mai poate să susțină financiar costurile tratamentului său! La meciurile noastre intrarea este gratuită. Și la meciul de vineri, 8.12.2017, ora 18, cu CSM Satu Mare, se va intra tot așa. Totuși… Apelăm la simțul umanitar al spectatorilor care vor fi prezenți la meci să contribuie cu o sumă modică pentru a ajuta acest copil și familia sa! Meciul cu CSM Satu Mare este și pentru Eric! Meciul lui cu viața este mult mai dur! Vă așteptăm să ne fiți alături!”, este invitația făcută de Clubul Sportiv Baschet Teleorman.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Noi audieri în dosarul TelDrum

Următorul articol

Profesoara bătută de elevi în clasă nu dorește să facă plângere. Valeria Gherghe: „Ea crede că elevii clasei respective nu o suportă, dar refuză să ne spună de la ce a început conflictul…”

Cele mai recente articole de Actualitate