liberinteleorman.ro

CSBT Alexandria, în semifinalele Cupei României cu CSU Alba Iulia

10 februarie 2015

Monica Vasilescu

baschet

CSBT Alexandria va întâlni CSU Alba Iulia în semifinalele Cupei României, Final Four-ul acestei întreceri urmând a se disputa la Sf. Gheorghe. Echipele calificate în ultima faza a Cupei României la baschet feminin se vor duela pentru trofeu în al doilea weekend din luna martie.

Semifinalele vor avea loc astfel: vineri, 13 martie, Sepsi Sic Sf. Gheorghe va întâlni formația ICIM Arad, iar fetele de la CSBT Alexandria se vor lupta în teren cu cele de la echipa CSU Alba Iulia. Sâmbătă, 14 martie, sunt organizate alte meciuri, finala mică şi finala mare.

Amintim că în duelurile directe, gruparea din Alexandria a învins-o pe cea cu care se va lupta în Cupă, cu scorul de 73-71 – la Alba Iulia şi 78-67 – acasă, în tur.

Hotărârea privitoare la semifinale s-a trasat la sediul Federației Române de Baschet, acolo unde a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul FINAL 4 Cupa României, feminin, cât și atribuirea dreptului de organizare a turneului final al competiției KO și a ALL STAR GAME, feminin, ediția 2015.

baschet

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Se întoarce Florescu în PDL?

Următorul articol

Primarul de la Videle, Nicolae Bădănoiu, a tăiat panglica noii Secții de Pediatrie a Spitalului orășenesc

Cele mai recente articole de Sport