CSBT Alexandria, în semifinalele Cupei României cu CSU Alba Iulia

în Sport

Monica Vasilescu

baschet

CSBT Alexandria va întâlni CSU Alba Iulia în semifinalele Cupei României, Final Four-ul acestei întreceri urmând a se disputa la Sf. Gheorghe. Echipele calificate în ultima faza a Cupei României la baschet feminin se vor duela pentru trofeu în al doilea weekend din luna martie.

Semifinalele vor avea loc astfel: vineri, 13 martie, Sepsi Sic Sf. Gheorghe va întâlni formația ICIM Arad, iar fetele de la CSBT Alexandria se vor lupta în teren cu cele de la echipa CSU Alba Iulia. Sâmbătă, 14 martie, sunt organizate alte meciuri, finala mică şi finala mare.

Amintim că în duelurile directe, gruparea din Alexandria a învins-o pe cea cu care se va lupta în Cupă, cu scorul de 73-71 – la Alba Iulia şi 78-67 – acasă, în tur.

Hotărârea privitoare la semifinale s-a trasat la sediul Federației Române de Baschet, acolo unde a avut loc tragerea la sorți a meciurilor din cadrul FINAL 4 Cupa României, feminin, cât și atribuirea dreptului de organizare a turneului final al competiției KO și a ALL STAR GAME, feminin, ediția 2015.

baschet

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*