CSBT Alexandria a făcut un meci uimitor, într-un frig pătrunzător

în Sport

Monica Vasilescu

baschet

Frigul şi ninsoarea nu au stricat planurile echipei de baschet din capitala Teleormanului. După victoria miraculoasă cu Universitatea Goldiș ICIM Arad (echipa care a terminat sezonul trecut pe locul al doilea în Liga Națională de Baschet feminin), baschetbalistele de la CSBT Alexandria au învins pe Universitatea Alba Iulia, cu scorul de 78 la 67, înregistrând al cincilea succes din acest campionat.

În meciul de sâmbătă, jucat la Sala Polivalentă din Alexandria, cu începere de la ora 19:00, fetele noastre s-au confruntat nu doar cu experiența și tactica deosebită a adversarelor, dar și cu frigul din încăpere, măsurat în grade cu minus. Acest aspect nefavorabil, pe care nu-l sesizează nicio autoritate îndrituită, nu le-a împiedicat pe Shanita Arnold (SUA), Morgan Stroman (SUA), Rachel Coffey (New York), Stefka Miteva (Bulgaria), Anca Șipoș (București), Alina Chivu (Alexandria) și Anne Farrell (Elveția) să facă un meci uimitor cu una dintre principalele concurente la titlul național.

Fetele de la CSBT Alexandria, coordonate de Mădălin Piperea, urmează să întâlnească, în data de 1 noiembrie 2014, echipa CS Municipal Satu Mare, în deplasare, iar în ziua de 5 noiembrie 2014, acestea se vor confrunta cu CS Rapid București, acasă.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*