CRIZĂ DE ISTERIE Un fost primar din Teleorman lovește cu pumnii și picioarele în ușa salonului de spital

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Fostul primar al localității teleormănene Scrioaștea, Marian Șefu, a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele în ușa salonului de spital, unde a fost reținut pentru o vreme, pe motiv de infectare cu coronavirus.

Acesta a fost dus la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede și închis într-un salon, potrivit procedurii, însă Marian Șefu n-a rezistat prea mult. A făcut, în consecință, o criză de isterie, lovind vreme de minute bune ușa salonului cu pumnii și picioarele.

Personalul medical a asistat cu groază la întreaga scenă, mai ales că la un moment dat, Șefu apucase un scaun pe care intenționa să-l arunce în geamul ușii. Totul a fost filmat cu un telefon mobil, iar scenele sunt de-a dreptul stranii. În consecință, fără alte comentarii, vă lăsăm în compania fostului primar PSD, Marian Șefu și a atacurilor lui de panică.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*