CRIZĂ DE ISTERIE Un fost primar din Teleorman lovește cu pumnii și picioarele în ușa salonului de spital

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

Fostul primar al localității teleormănene Scrioaștea, Marian Șefu, a fost filmat în timp ce lovea cu pumnii și picioarele în ușa salonului de spital, unde a fost reținut pentru o vreme, pe motiv de infectare cu coronavirus.

Acesta a fost dus la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede și închis într-un salon, potrivit procedurii, însă Marian Șefu n-a rezistat prea mult. A făcut, în consecință, o criză de isterie, lovind vreme de minute bune ușa salonului cu pumnii și picioarele.

Personalul medical a asistat cu groază la întreaga scenă, mai ales că la un moment dat, Șefu apucase un scaun pe care intenționa să-l arunce în geamul ușii. Totul a fost filmat cu un telefon mobil, iar scenele sunt de-a dreptul stranii. În consecință, fără alte comentarii, vă lăsăm în compania fostului primar PSD, Marian Șefu și a atacurilor lui de panică.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

3 Comments

  1. Nu vreau să scuz pe nimeni, dar e greu să reziști psihic într-o secție covid. Omul nu era inchis în salon, ci în secție. Atunci când am fost eu internat, era în secție cu mine un bătrân care dorea să plece acasă să-și mulgă vacuta. Tot asa a lovit usile și le-a speriat pe asistente și infirmiere. Cu atât mai mult trebuiesc apreciate aceste cadre medicale care rezistă la toată presiunea pacienților, la condițiile de lucru deosebit de aspre și periculoase, și care continuă sa-i trateze ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

  2. Primarul ca primarul… dar cadrele medicale sunt de o jegosenie ordinara. Sa filmezi si sa dai presei o cadere nervoasa a unui pacient mi se pare penibil. Maine or sa va filmeze parintii cum fac pe ei din cauza varstei sau bolii pentru view-uri si like-uri pe Facebook. Sper sa se ia masuri! Alo conducerea spitalului! Rusine… e unitate medicala nu CanCan!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*