Cristiana Piper Savu a fost ”detașată” de la Protecția Consumatorului la conducerea Învățământului teleormănean

în Actualitate

Monica Vasilescu

isj

Întortocheate sunt căile politicului, pardon, ale profesionalismului, atunci când vine vorba despre conducerea unei instituții. Dacă faci parte din gașca aflată pe val, te transferi, în interesul omenirii, desigur, de pe un post de conducere pe altul, fie că ai sau nu vreo legătură cu activitatea curriculară respectivă sau nu. Te adaptezi din mers. Așa face în clipa de față Cristiana Piper Savu, care a condus vreme de 10 ani Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului. Ea a fost detașată în interesul învățământului în funcția de inspector școlar adjunct al ISJ Teleorman.

În cadru oficial, alături de inspectorul general Valeria Gherghe și prefectul Carmen Daniela Dan, Cristiana Piper Savu a fost învestită în cea de-a doua funcție de conducere a Inspectoratului, pe care o va ocupa, începând cu 1 septembrie, până la organizarea concursului, nu mai târziu de finele anului școlar 2015-2016.
”Poate mulți dintre dumneavoastră sunteți surprinși de decizia pe care am făcut-o, de a mă întoarce acolo unde inima mi-a fost mereu, fiindcă nu am încetat niciodată să fiu un om al sistemului. Profesia mea de suflet este aceea de a fi cadru didactic. După 15 ani petrecuți în alt domeniu, în altă instituție pe care am condus-o timp de 10 ani și cred că am lăsat ceva în urma mea, mă întorc cu mare drag, cu mare bucurie și cu mare dorință de a învăța de la dumneavoastră, care sunteți profesioniști, de a colabora, de a ne sprijini reciproc”, a spus aceasta în discursul său, din care înțelegem că doamna Cristiana Piper Savu s-a dus la Învățământ ca la școala de vară, să învețe. Asta da reformă!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*