liberinteleorman.ro

Cristian Mincă și tentația celor trei trandafiri

23 martie 2016

Monica Vasilescu

imagesBârfe: Cristian Mincă este primar la Cosmești şi liberal cu experiență. El conduce primăria din anul 2004 și speră să mai prindă un mandat, dar ar fi tentat să se facă frate cu… PSD. Apropiații lui spun că acesta și-a descoperit atracția către roșu peste noapte, fiind realamente impresionat de vocea blândă a lui Adi Gâdea. El nu și-a anunțat efectiv intenția de a lua în mână cei trei trandafiri, dar nici nu neagă vehement zvonul că alt partid decât cel care l-a consacrat îi dă târcoale. Probabil, în buna sa tradiție, Cristian Mincă analizează cu atenție combinația cărților (de joc, se știe) pe care le are în posesie și va paria numai dacă are premise sustenabile că va putea ajunge la obținerea potului. Noi nu știm ce variantă de joc va alege, dacă va ascunde cărțile de adversar sau va apela la o combinație de cărți ascunse și cărți arătate (prietenii știu de ce), dar sperăm că euforia atenției de care se bucură acum să nu-l fi făcut să se îmbete cu apă rece și să țină cont de toți factorii care l-au recalificat pentru intrarea repetată în cursa electorală ani în șir, mai cu seamă că Mincă știe bine că, în politică, precum și în Poker, cărțile sunt rareori pe masă.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gâdea pregătește alianțe cu Ică și Mara

Următorul articol

Greva japoneză din sănătate continuă. Dr. Valentin Filip susține cauza medicilor de la Spitalul Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de