liberinteleorman.ro

Cristi Duică se retrage

16 iunie 2016

Monica Vasilescu

Cristi DuicaPrimarul de la Roșiorii de Vede, până acum, Cristian Duică nu mai este interesat de politică. După predarea mandatului spre cel care a câștigat alegerile locale de la Roșiori – Valerică Cîrciumaru, Duică își va vedea de afacerile sale și nu va mai activa în aria care l-a trimis către ocuparea unei funcții onorante în comunitate.

Cu tristețe în glas și cu o stare de mâhnire generală, generate de pricini pe care nu mai are niciun rost să le scoatem acum la suprafață, Cristi Duică ne-a spus că se retrage din partidul care i-a ocupat o vreme din viață. Și nu ne miră acest lucru, având în vedere că Duică este o personalitate marcată foarte mult de emotivitate și este în firea lui tendinta de a da înapoi, mai ales că, după o experiență care nu i-a adus prea mari satisfacții personale, nici nu are ce să regrete. Noi îi urăm să aibă reușite în afacerile personale, în care speăm să nu implice statul.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Spectacol boem și plin de trăire la Ziua comunei Islaz

Următorul articol

Adrian Simionescu și-a luat jucărie

Cele mai recente articole de Actualitatea politică