liberinteleorman.ro

Creează magie alături de echipa Ursitoare Botez Alexandria

7 decembrie 2017

În preajma sărbătorilor, mulți dintre noi ne ducem cu gândul și la persoanele mai puțin norocoase în viață, care au nevoie de sprijin pentru a simți că au pe cineva alături. Printre cei care se gândesc la oamenii societății de mâine, la copii, sunt reprezentanții echipei Ursitoare Botez Alexandria, care organizează, ca și anul trecut, o acțiune cu scop umanitar pentru cei care au lipsuri.

”Anul trecut, de Crăciun, am adus zâmbete pe buzele copiilor ai căror părinți nu au o situație materială foarte bună și ne-am propus ca în fiecare an să dăruim măcar câteva clipe de bucurie!#ImpreunaCreamMagie Așadar, dacă cunoașteți familii care s-ar bucura să le treacă pragul „Moșul” sau dacă vreți să fiți și voi ajutoarele Moșului, trimiteți-ne un mesaj privat!”, anunță echipa Ursitoare Botez Alexandria, care poate fi găsită pe Facebook.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Profesoara de la Poroschia, amenințată? Dosar penal pentru cei trei elevi bătăuși….

Următorul articol

Programare online la pasapoarte simple electronice și temporare în Teleorman

Cele mai recente articole de Actualitate