Covid la echipa lui Dragnea Junior. Lotul și staff-ul tehnic de la FC Turris Turnu Măgurele, în IZOLARE

în Actualitate

Echipa de fotbal a lui Valentin Dragnea, care a ratat promovarea în prima ligă în ultimul minut al meciului cu Rapid, intră în izolare după ce a fost depistat un caz de coronavirus.

FC Turris Turnu Măgurele a anunțat că are un caz pozitiv în rândul echipei. În urma rezultatelor, întregul lot a intrat în izolare pentru o perioadă de patru zile, urmând a efectua o retestare.

”Jucătorii și staff-ul echipei AFC au efectuat o nouă testare COVID. Rezultatele au sosit astazi, o singura persoana a avut rezultatul pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic si medical intra in izolare pentru o perioada de patru zile, perioada la capatul careia urmeaza retestarea”, a anunțat FC Turris Turnu Măgurele pe pagina de Facebook.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

  1. Junior-ul se antreneaza pentru ,,carantina cea mare,,, alaturi de papa ! Seniorul nu a priceput ca are soarta lui Nastase, adica 3 ani puscarie, 3 luni libertate, 3 ani puscarie ! Ba , poate mai rau, ca lui Nastase i-au lasat mostenirea de la matusa Tamara, aici Kovesi il are in vizor! Primul vinator al tarii, primul vinat european!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*