Covid la echipa lui Dragnea Junior. Lotul și staff-ul tehnic de la FC Turris Turnu Măgurele, în IZOLARE

în Actualitate

Echipa de fotbal a lui Valentin Dragnea, care a ratat promovarea în prima ligă în ultimul minut al meciului cu Rapid, intră în izolare după ce a fost depistat un caz de coronavirus.

FC Turris Turnu Măgurele a anunțat că are un caz pozitiv în rândul echipei. În urma rezultatelor, întregul lot a intrat în izolare pentru o perioadă de patru zile, urmând a efectua o retestare.

”Jucătorii și staff-ul echipei AFC au efectuat o nouă testare COVID. Rezultatele au sosit astazi, o singura persoana a avut rezultatul pozitiv. Din acest motiv, tot lotul, staff-ul tehnic si medical intra in izolare pentru o perioada de patru zile, perioada la capatul careia urmeaza retestarea”, a anunțat FC Turris Turnu Măgurele pe pagina de Facebook.

1 Comment

  1. Junior-ul se antreneaza pentru ,,carantina cea mare,,, alaturi de papa ! Seniorul nu a priceput ca are soarta lui Nastase, adica 3 ani puscarie, 3 luni libertate, 3 ani puscarie ! Ba , poate mai rau, ca lui Nastase i-au lasat mostenirea de la matusa Tamara, aici Kovesi il are in vizor! Primul vinator al tarii, primul vinat european!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*