liberinteleorman.ro

COVID-19 în Teleorman: 153 de persoane sunt cazate în centrele de carantină, iar numărul bolnavilor a ajuns la 105

Advertisement

Numărul persoanelor carantinate în județul Teleorman a rămas unul destul de scăzut, iar situația pare a fi gestionată bine de autorități, de vreme ce numărul infectărilor rămâne destul de mic la nivel județean. Practic, de la izbucnirea epidemiei în România și până astăzi, în județul Teleorman au fost raportate 105 infectări. Zilele trecute, un prim caz era raportat la Zimnicea, iar Videle pare a fi ocolit total de noul virus.

Mai mult, și în centrele de carantină din județ, numărul persoanelor se menține la un nivel deloc alarmant. Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman, în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate astăzi, la ora 14:00, 153 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 111.

Forțele de ordine continuă să acționeze integrat pentru verificarea respectării normelor impuse în contextul stării de urgență și de ordonanțele militare în vigoare, precum și asigurarea pazei locațiilor de carantinare.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 4 mai, 182 de polițiști, 60 de jandarmi, 15 militari și 27 de polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, precum și OUG 1/1999, fiind verificate 90 de persoane aflate în izolare, precum și alte peste 700 din perspectiva respectării interdicțiilor impuse. În contextul prezentat au fost verificate în trafic peste 300 de autoturisme.
Pentru abaterile constatate au fost aplicate 81 de sancţiuni în valoare de 153 015 lei, 58 dintre acestea sancționând nerespectarea prevederilor OM nr. 3/2020.

Centrul Județean de Conducere și Coordonare a Intervenției Teleorman monitorizează şi gestionează în permanentă întreaga activitate la nivelul județului în privința limitării infecțiilor cu virusul COVID-19.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

#CovRoMD: Redacția virtuală care conectează jurnaliștii din România & Republica Moldova

Următorul articol

EXCLUSIV! Finul primarului Drăgușin a cerut 50.000 de lei de la Consiliul local pentru plata pe timp de pandemie a angajaților

Cele mai recente articole de Administratie